دكتر لاری معاون وزیر بهداشت از نزدیك در جریان كمبودهای دانشجویی و فرهنگی دانشگاه قرار گرفت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه. صبح امروز معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت به همراه هیات همراه از معاونت دانشجویی فرهنگی ، خوابگاه ها و دانشکده پزشکی بازدید کرد و با هیات رئیسه دانشگاه و دانشجویان دیدار و گفتگو کرد.
بر اساس این گزارش . معاون دانشجویی و فرهنگی وزیر بهداشت در سفر یک روزه ی خود به دانشگاه از نزدیک در جریان مشکلات و مطالبات دانشجویان در حوزه ی فرهنگی و دانشجویی قرار گرفت .
دکتر لاری از خوابگاه استیجاری دانشجویان پسر و دانشکده پزشکی بازدید کرد و کمبود ها و درخواست های دانشجویی در خصوص امکانات خوابگاهی ، فرهنگی ، رفاهی ، ورزشی و فضاهای آموزشی مطرح شد.
در ادامه نشست معاون دانشجویی و فرهنگی با دانشجویان و باحضور رییس دانشگاه و دیگر مسئولین در پردیس دانشگاه برگزار شد و نمایندگان دانشجویان چالش ها و درخواست های خود را در حوزه های مختلف آموزشی ، رفاهی ، ورزشی و تسهیلات دانشجویی مطرح کردند.
در این نشست نمایندگان همتایاران سلامت ، انجمن های علمی ، بسیج دانشجویی ، دبیران شورای صنفی دانشکده ها ، نماینده انجمن اسلامی ، انجمن ورزشی مسائل خود را مطرح کردند.
عمده ترین و مهمترین درخواست ها و مشکلات دانشجویان که در حضور معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت مطرح شد شامل پراکندگی دانشکده ها ،خوابگاه ها، ستاد ، سالن ورزشی و کمبود امکانات و تسهیلات رفاهی ، فرهنگی ، ورزشی و آموزشی و کمبود فضاهای آموزشی و فرهنگی و کمبود بودجه فرهنگی و رفاهی و دانشجویی تخصیص بودجه جهت تکمیل نمودن پردیس دانشگاه می شد.
